-
Доброго дня!
Арбітраж Легалайзеру. Хочу донести до вашого відома шо в вас на ветці знаходиться Кидок.
Перейшовши по силці на ветці відкрився аккаунт Weedman ну і звичайно мені було цікаво почути відгуки про нього в чаті, в самому чаті знаходився бот який розкидував Прайс і контакти.
В боті в розділі контакти знаходився новий лінк на його аккаунт перейшовши по ньому я почав діалог з ним.
Мене зацікавило чому лінки в легалайзері і в телеграмі не співпадають, запитавшись в оператора про це він мене запевнив що він втратив доступ до старих аккаунтів як на легалайзері так в телеграмі.
Домовившись з ним про об'єм я перевів суму у розмірі 1000 гривень, ось і проходе на данний момент 6 день, як він мене МУРАВОДИТЬ за ніс кажучи тим що він поверне кошти за 20 хвилин і пропадає безвісті читаючи мої повідомлення і ніяким чином толком на них не відповідає.
До вашої уваги доношу цю інформацію що аккаунт ВІДМЕНА
який знаходиться в вас на легалайзері мертвий.
Демонструю вам всі скріни переписок чеків і без надійних обіцянок від Weedman Shop.
Прошу прийняти міри.
Дякую за Увагу!.
Ветка - https://u.legalizer.cc/forums/Ассортимент-и-цены-от-магазина-weedman-shop.2261/
-
- Розмір файлу:
- 463,5 КБ
- Перегляди:
- 34
-
- Розмір файлу:
- 407,6 КБ
- Перегляди:
- 37
-
- Розмір файлу:
- 385,8 КБ
- Перегляди:
- 39
-
- Розмір файлу:
- 413,9 КБ
- Перегляди:
- 36
-
- Розмір файлу:
- 425,5 КБ
- Перегляди:
- 39
-
- Розмір файлу:
- 437 КБ
- Перегляди:
- 39
-
- Розмір файлу:
- 410,8 КБ
- Перегляди:
- 35
-
- Розмір файлу:
- 412,3 КБ
- Перегляди:
- 39
-
- Розмір файлу:
- 401,8 КБ
- Перегляди:
- 35
-
- Розмір файлу:
- 404,9 КБ
- Перегляди:
- 29
-
Любое
Барный аналитик
Про-Тестер
Vip
Поздравляю, ты пополнил фейка.
Если вдруг аккаунт здесь мертвый, то нужно было уведомить администрацию форума.
А не пополнять кого-то, кго нашел в чате и он сказал, что не имеет доступа к форуму.
-
Эль
Отламываюсь
Пробы не давать