Насамперед хочу подякувати всiм за участь у минулому квестi!spasiboxxx
Так як вiн був проведений успiшно, Hepi Grover вирiшив не зупинятися на досягненому i тепер такий квест буде стартувати щонедiлi. Успiхiв, дорогi постояльцi та гостi магазину!)))
Квест "Швидкі ноги-Хороший фотограф" - це вам не якийсь там "Числовий Рандом", це випробування на швидкість, уважність, талановитiсть та зовсім трохи на вміння фотографувати)))
Найшвидшого учасника, за його активність, буде заохочено приємним призом :bigsma02:
За перемогу в нашому квесті Ви маєте можливість на вибір отримати один з цих товарів:
➥ Пробник Амфетаміну - 0.5 грам
➥ Пробник Шишок "Афганія" - 0,5 грам
➥ Пробник Розсипу - 1.5 грам
ПРАВИЛА - прості та прозорі ↴
♦ Адміністратор відписує в коментарях цієї теми адресу та додає до неї фото.
ПРИКЛАД
Харків, вулиця Алчевських, 50
View attachment 65941
♦ Учаснику слід швидше за інших прибути за вказаною адресою та виконати такі дії :
1 ‣ Поставити лайк пiд цим повiдомленяям для пiдтвердження участi;
2 ‣ Наклеїти на вказаному місці аркуш А4(на аркуші повинно бути написано назву нашого магазину та джабер оператора)hammerxxx
ПРИКЛАД View attachment 65944
2 ‣ Зробити перше фото з близької відстані;
3 ‣ Зробити друге фото з більш дальньої відстані;
4 ‣ Завантажити зроблені фотографії в цю тему.
♦ Переможцем стає людина, яка першою завантажить зображення на форум ♦
Надпис робити виключно на листі А4
Приготувати малюнок бажано заздалегідь
Залишити його на вказаному місці
Зображення та дату буде викладено 24.03.2017 з 10.00 до 14.00
Будьте уважні та не впустіть свій шанс поласувати нашим продуктом безкоштовно )))
Коли в архіві набереться достатньо малюнків, ми додамо конкурс, в якому виберемо найкращій та видамо винагороду його автору.
- Thread Status:
- Not open for further replies.
Page 1 of 2
-
-
-
-
в этот раз тоже попробую)
-
Как я дурень про конкурс забыл.Ещё и думал погода классная можно и квестировать!Вот блин,пива уже выпил стрёмно за руль садиться!
-
Адрес будет 24го числа, еще выветрится)))-
Мне нравится x 1 -
Смешной x 1
-
-
Я с вами, в этот раз успею)))
-
Будет не просто, но самый-самый участник справится! Всем успехов!!!)))
Улица Василия Стуса 4а
Харьков, Харьковская область
View attachment 66096-
Мне нравится x 2
-
-
-
View attachment 66113 View attachment 66114 первый,нах! Только лишнюю букву пэ втулил,но правильно с двумя пишется,так что сорян
-
Мне нравится x 1
Last edited: Mar 24, 2017 -
-
Бро,мошт и приз гденьть тут? Пока я здесь,чтоб два раза не ездить)))
-
-
А вот и наш победитель! Поздравляем serejische с победой в квесте )))
Отпиши в ЛС такие данные:
1 - ФИО
2 - Номер моб. телефона
3 - № отделения НП
-
-
-
Репортаж не обязательно писать, можно и отзыв о качестве просто закинуть , что написать решать только тебе.
А в остальном ты прав, это лучше чем сидеть сложа руки и ждать подгона небесного. Все сделал правильно, за это и респектую тебе.
Отпиши в ЛС для получения приза. Всем мир и удачи в будущих квестах)))-
Мне нравится x 1
-
-
Кстати, завтра вечером будет еще и рандом для любителей учавствовать в конкурсах не выходя из дома и не особо напрягаясь (без обид) )))
Буду рад всех Вас всех там увидеть! Мест всего 25, так что не пропустите, друзья )))-
Мне нравится x 1
-
-
-
Та бля, этот квест нужно в субботу делать, чтобы все были свободны, ну почти все)
А так вон на работе петляешь и пропускаешь всю движку, Вот мой совет)))
Всем добра, кстати!)-
Согласен x 1
-
Page 1 of 2
- Thread Status:
- Not open for further replies.