Да нет, это как раз таки я пропустила мимо. Меня заинтересовала сама суть. Думаю если душа встретит родственную и давно знакомую душу, то душевность может быть во всем. А что может быть ярче чем соединение контактов на всех частотах, как переплетаются проводки и по ним течет энергия жизни.
Мне под амфой ближе к отходами раньше нравилось. Ощущения просто не передаваемые, никогда не забыть такого
Тоже было дело под кисленьким, у меня немного иначе было. я сидел со своей девушкой залипал на входе и тут в пространство пришло два огромных поля они сверкали и вибрировали, я ощущал кожей как в комнате присутсвовали две огромные энергии и воздух вокруг хлопал. короче один шарик был энергией любви, а второй был энергией секса. Так как всегда в трипах у меня работают верхние чакры и я не когда не понимал как мои друзья умудряются заниматься любовью в этом состояни. Вот я Выбрал желанием энергию секса, все понеслось и завертелось, через пол часа мне надоело и я так и не кончил, просто потерял интерес и опять переключился на верхушки. Дальше уже были секреты магии, которым меня научили растения силы
Даже придставить страшно... Употреблял конечно очень давно,но думаю мне б страшно на девушку б смотреть, Вот под натуркой то что надо А вобще когда трезвый самое оно,когда в месте с ней аж потом покрываетесь
Та давно уже попробовала ) И репорт есть Пробовала ешку Микки Маус, тоже у Простоквашино. Понравилось очень https://by.legalizer.cc/threads/Три...стоквашино-Смехопанорама.181875/#post-1628089
Та ладно ) В 70е это топ продукт был и секса было не меньше лизера. Правда лизер тогда может другой был. То что сейчас продается якобы под лсд на нбом не похоже, но общее все же есть. А там хз, я не химик, чтоб их оценивать. Главное что не нбом, то уже слишком жестко, раза в 4 точно ) А секс под лсд норм тема, пополам марку, огонь. И так раза 2-3 за трип
Воспоминания норм остались. Но давно уже не тянет на марочки. Последнюю половинку когда сьела и наелась
Да вы гоните..... Секс под лсд или грибами - лучший секс! Стоит как камень, все ощущения усиливаются в разы, ты полностью контролируешь момент когда ты хочешь финишировать. И этот финишь становиться таким долгим и насыщенным, что ты будто перерождаешься так как при оргазме мозг вырабатывает ДМТ что хуже трип не делает. А на выходе из трипа миньет просто необходим!)
Вибач бро але це тупа гіпотеза яку ніхто ніколи не довів яку підхопили фантазери любовіри психонавти - з тої самої категорії в яких трохи а інколи й далеко не всі вдома - ну типічні хіппі- щось типу того як у нас в народі оливо зливали дітям над головою, та закляття говорили - виливаю там погані думки чи страх щоб минувся - пласебо якщо взагалі це якось можна кваліфікувати, дитина дивиться та проходить цей ритуал роздявивши рота і дійсно починає собі думати та вірити в це - єбать це дійсно магія якась от страх пропадає. Це спершу появилося від вчених що вважали що наш мозок виділяє ДМТ при дуже інтенсивних відчуттях - поки що довели що ДМТ виділяється при народженні (майже довели це), трансу (дуже заглибленої медитації), снах та при відчутті або ж смерті, у щурах ДМТ почав виділятися при штучному приступі серця- симуляції при-смерті. При оргазмі, поносі, там не знаю - сильному криці, зриву гранати поблизу але не смертельно, фізичному побитті - ДМТ не виділяється - 0 доказів. Ще одна гіпотеза яка недавно почала вивітрюватися це те що саме пінеальна залоза виділяє ДМТ в нашому мозгу - ДМТ там накопичується та прох. але насправді ДМТ виділяється нейронами - тобто сам біосинтез ДМТ це робота нейронів - вони мають ензайми що створюють ДМТ, а пінеальна залоза - тільки виробляє нейрогормон - мелатонін - що створює та реголює наш організм та ритм біологічних процессів які відбуваються під час сну. Зараз найбільш правильна гіпотеза а можливо вже й теорія що ДМТ це те що воно може бути цілком віддільним нейромедіатором - на рівні серотоніну та дофоміну, з унікальною функцією - яку він робить при смерті, глибокому трансі, народженню та сну між нейронами - типу - все пацани ану жити - та працювати або прийшов кінець життя - нейрони починають виконувати цю комманду приготуванню до вічної відключки- а наш мозок тоді якийсь інший процес запускає і такий - еее ви че наркомани нейрони тут сиуцид хочете устроїти? - ніхто тут не вмирає насправді - відключитесь - дам пизди такої вічно жити будете - це наш власник знову ДМТ накурився для кайфу - ану ка давай всі почали симулювати відчуття смерті щоб задовільнити команди ДМТ - тільки ніхто в серйоз не відключається - зрозуміло? Також галюцигени - не стими що Дофамін, чи там МДМА серотоніном тупо заливають мозок - навіть якщо б ДМТ і виділялося при оргазмі - воно би було дуже швидко локалізовано ДНК - і на трип ЛСД та грибів би не мало жодного впливу. Такий от пздц твориться коли ми вживаємо ДМТ рекреативно - в повному розумінні - є дуже висока можливість що ми симулюємо та відчуваємо що стається після смерті...
Rak, Согласен с тобой, про дмт просто ляпнул. А основное содержимое было про то что мне нравится секс в трипе. Ты запарился конкретно, целую статью накатал
есть в разделе трипов пару примеров где отписали именно секс под ЛСД там даже некоторые моменты заставляли прям бросить Здоровый образ жизни развестись - взять да купить пару капель и с кем то прекрасного пола сойтись)