1.
2. Telegram
3. https://ua.legalizer.info/threads/Лунтик-shop-24-7-Магазин-Добра-в-Украине.144342/
4. @lunoboss
5.
6.9,25
7. 16.08.2018, 14:21
8.
9. Ссылки на ветку продавца и на его профиль.
11. так
12. добре
13. Зроблено
14. Зроблю як тільки оформлю тему.
15. так, перші 4 рази без проблем, 5 та 6 раз ненаходи в одному районі.
16. Ваш комментарий:
Перші 4 рази все було ок, у якого б оператора не замовляв, все було там де і на фото.
п'ятий раз був проблемним: отримав від оператора наступні координати
я нічого там не знайшов, на запитання клад в трубі чи зовні отримав наступну відповідь від оператора
Місце палівне, зовні труби забору за яким дитячий садочек, а завоні паркану людне місце та автівки паркуються. Щоб почати пошуки довелося хвилин 15 чекати поки нікого не буде, але всяке буває, домовився з оператором про знижку 50% та побіг шукати термінал для оплати.
Оплатив та отримав наступні координати в тому самому районі що й раніше
Але коли пришов на місце виявилося що короб такий є, а ось між коробом та будинком ніякої відстані немає
Проте є отвір в коробі, правда з лячними електричними проводами...
Обережно ощупав отвір з середини, зкраю нічого, ну не може же бути 2 ненаходи в один день в одному районі, подумав я, але сувати руку всередину було лячно і я вирішив вскрити цей короб
Там порожньо.
Сфотаграфувавши це з декількох ракурсів я описав проблему оператору @luna_op228, він відповів що тут він не допоможе, порадив звернутися до головного @lunoboss
Описавши йому всю історію мого вечера та скинувши фото отримав наступну відповідь:
З часом я отримав кординати з новим кладом, який успішно забрав.
В результаті витративши близько 3 годин та заплативши за 1,5 грами я отримав 1.
Через деякий час я замовив 2 грама (2 по 1), в тому самому районі (працюю я там, так зручно), пізніше моя дівчіна сказала мені що я ідіот, бо знову замовив там де минулого разу були проблеми, я всвою чергу сподівався що такого більше не трапиться, бо магазин поважний і проблема доведена до керівництва, мають пофіксити.
Оплативши я отримав наступні координати
Першу я не знайшов, з другою все ок.
Написав @lunoboss, на що отримав наступну відповідь
Після цього @lunoboss відповів лише один раз, про те що ще нічого не вирішили.
Минуло 10 днів, відповіді я не отримав, наступне повідомлення залишилося без відповіді хоча і було прочитане. Я не спаміа багато, в цьому немає сенсу, так і в бан можна потрапити, перед тим як я вирішив відкрити цю тему, написав ще раз, онлайн був нещодавно, але повідомлення не прочитав.
Мені подобається асортимент Лунтик Shop і я надалі хотів би дружити, але останній досвід показує що їх робота дає збої, не знаю чи то несумлінний кладмен, або накладки в роботі операторів, той грам що я не знайшов був для друга, і щоб не виглядати кидалою в його очах перезамовив в іншому магазині, бо поки не отримаю відповідь від @lunoboss не маю довіри до їх кладів, хіба що Новою поштою від 2-3 г, але це не так зручно, тре зазделегіть, а бажання розслабитися ввечері часто виникає вдень, під час роботи.
Мета цієї теми не лише отримати перезаклад, існує велике бажання покращіти роботу Лунтик Shop щоб він і далі радував мене своїми відбірними шишками.
- Status des Themas:
- Es sind keine weiteren Antworten möglich.
Seite 3 von 4
-
-
Сам писал вчера арбитраж по ненаходу. Его ещё не опубликовали, но я как-то подзабил на это) видимо магазин скоро будет закрываться и весь ряд приколов скоро будет историей магаза) на будущее и себе, и всем: перед тем как брать у кого-то что-то, зайдите и почитайте все что только можно на ветке) проблем не будет) писboyanxxx4tt54ytthryhrt
-
Смешной x 1
-
-
-
Смешной x 3 -
Не согласен x 1
-
-
если у человека 7 покупок магазин позволяет сделать покупку со скидкой 50%.
решение было принято.Ожидаем решение судей.-
Смешной x 1 -
Токсично x 1
-
-
-
-
-
-
Согласен x 1 -
Смешной x 1
-
-
Харёк, неправ ещё и минусует, ору с деревянногоfuckxxx
-
Не стоит доверять x 1 -
Согласен x 1
-
-
-
Смешной x 1
-
-
-
-
Мне нравится x 1
-
-
-
-
Laugh364646Laugh364646Laugh364646
Сделайте кто нибудь смайлик Лунтика, чтоб им улыбаться можно было!))Zuletzt bearbeitet: 30. August 2018 -
-
-
-
-
-
моё решение было 50 % перезаклад сумма на 1 клад и всё
Seite 3 von 4
- Status des Themas:
- Es sind keine weiteren Antworten möglich.