⚔️ Конкурс [FEEDBACK&TRIP REPORTS][ОТЗЫВЫ О НАШЕЙ ПРОДУКЦИИ. ОБРАТНАЯ СВЯЗЬ]

Discussie in 'Rīga' gestart door Game Boy Drug Store, 22 jun 2018.

Внимание, вы находитесь на запасном форуме который не работает и не будет работать, он просто для общения на случай если основной не работает.не покупайте тут не у кого! Основной форум Legalizer.info Legalizer.vip Legalizer.cc Legalizer.info Legalizer.vip Legalizer.cc
  1. TS
    Game Boy Drug Store

Game Boy Drug Store Гость

Lid geworden:
    11 jun 2018
    Trofeepunten:
    22
    Ratings:
    +7/0/-0
  2. TS
    Game Boy Drug Store

Lid geworden:
    11 jun 2018
    Trofeepunten:
    22
    Ratings:
    +7/0/-0
    Тема для трип-репортов и отзывов
    Каждый отзыв автоматически принимает участвие в еженедельной гонке за 1 гр!
    Итоги подводим каждый понедельник

3. Voljnij

Voljnij Гость

Lid geworden:
    13 feb 2017
    Trofeepunten:
    37
    Ratings:
    +1/0/-0
    Dajte kontakt.

4. TS
    Game Boy Drug Store

Lid geworden:
    11 jun 2018
    Trofeepunten:
    22
    Ratings:
    +7/0/-0
    Отписал в ЛС

5. miano

miano INTERNATIONAL MAN OF MYSTERY Про-Тестер

Lid geworden:
    27 apr 2014
    Trofeepunten:
    49
    Ratings:
    +63/0/-1
    Sveiciens visiem foruma iemītniekiem, šajā īpašajā dienā !

Šī ir mana latviešu valodā veidotā atsauksme/trip-report's par produkciju ko piedāvā veikals GAME BOY DRUG STORE
    Šodien es beidzot saņēmos uzrakstīt atsauksmi par saņemto provi no šī veikala. Tātad, sākšu es ar to, ka pateikšos veikala administrācijai par pieklājīgu un labu apkalpošanu (5/5) . Sazinājos ar veikalu caur šo Telegram kontaktu un uzreiz saņēmu atbildi, kur man tika pateikts laiks, kad es varētu saņemt provi. Tā arī notika. Saņēmu no veikala adresi ar bildi un nelielu aprakstu lai vieglāk būtu atrast slēpņa vietu. Slēpņa adrese bija salīdzinoši tālu no manīm, bet tā nebija problēma, jo viegli varēju noklūt tur ar transportu. Ko es arī izdarīju. Slēpnis tika atrasts uzreiz , jo tika sniegts skaidrs apraksts (5/5).

Atbraucot mājās, pirms "tripošanas" sākšanas, bija jāveic daži darbi, kurus es, būdams jau pacilātā noskaņojumā, veicu salīdzinoši ātri. Bet vēl nedaudz pirms tam es "atpakoju" testējamā produkta iepakojumu (skatīt bildēs). Ieraudzīju maisiņā brūnu, diezgan mīkstu un daļēji pulverveidīgu vielu, par ko sākumā biju pārsteigts. Uz brīdi pat nodomāju, ka tika sajauktas vielas un man tika iedots kaut kas pīpējams, bet tad ieskatījos tuvāk un sapratu, ka viss ir "čikiniekā". Diemžēl man šobrīd nav pieejami svari, tāpēc ticēšu tam ka daudzums bija attiecīgs norādītajam - 1.1g. Ja kādam no testētājiem ir pieejami svari, tad varat pārbaudīt to, jo es precīzi pateikt nevaru.

Ap plkstn. 14:00 iešņaucu pirmo devu (aptuveni 5to daļu no maisiņa satura). Notika blieziens un es diezgan ātri sasniedzu eiforijas stāvokli. Mans "pirmais" trips ilga aptuveni 5 stundas. Un visu šo laiku mani nepameta eiforijas stāvoklis, nebija kā pēc tipiska amfitamīna, kad bieži var manīties tā saucamie "viļņi". Tapēc kvalitāti es vērtēju (vismaz pagaidām) uz 5/5. Sajūtas, kuras mani pavadīja visas šīs 5 stundas bija stabili patīkamas, ar nelieliem pacēlumiem, ik pa laikam un protams arī enerģijas pieplūdums. Vēl, manuprāt ļoti svarīgi ir tas ka, seja gandrīz netika "bojāta", kā man tas parasti notiek. Mana sieva, kura parasti pamana pat vissīkākās izmaiņas manā uzvedībā vai izskatā, neko nemanīja. Līdz brīdim, kad es pats neatzinos savā "palaidnībā".

Ap pulktn. 20.00 es sāku sajust ka mani laiž vaļā un es varētu likties mierā, bet nē.... Es nolēmu uzsākt nākamo tripu un ielietoju vēl tik pat cik pirmajā reizē. Viss bija gandrīz tā pat kā pirmajā reizē, tikai noskaņojums bija mierīgāks, nebija vairāk tādas enerģijas, bet toties eiforijas sajūta atgriezās un saglabājās ļoti ilgu laiku (līdz pat šim brīdim, bet jau vieglākā formā). "Athodus" es vēl neesmu pārdzīvojis, taču liekas, ka produkta kvalitāte man diezgan mierīgi man to ļaus izdarīt.

Kopumā šo tripu varu raksturot kā pozitīvu un patīkamu. Manta ir laba kā arī diezgan stipra. Es iesaku to pamēģināt katram, kurš spēj novērtēt stimulatorus visā to krāšņumā, jo šis ir viens no labākajiem ko esmu lietojis pēdējā laikā un vispār kopumā.

!!! Veikalam 5 no 5 balēm par sagādātajām emocijām !!!
    Paldies un uz drīzu tikšanos

Bijgevoegde bestanden:

Laatst bewerkt: 26 jun 2018
  6. miano

miano INTERNATIONAL MAN OF MYSTERY Про-Тестер

Lid geworden:
    27 apr 2014
    Trofeepunten:
    49
    Ratings:
    +63/0/-1
    Доброго времени суток всем кто будет читать это!!!

Русскую версию трип-репорта на данный продукт я решил создать по правилам Т-Р нашего форума (не мною придуманными).

Трип-репорт по стимулятору от магазина GAME BOY DRUG STORE

Данные тестирующего:

Мужчина, 29 лет, 183cm/80kg

Толерантность к данному веществу:

низкая, прошлый раз был более полугода назад.

Стимулятор ALPHA-PVP в виде коричневых кристаллов

Не для кого не секрет что на латвийской ветке форума уже давно нету ни какого движения. Тем не менее, я периодически туда заглядываю. И вот однажды зайдя туда в очередной раз я увидел на форуме новый магазин, который готовился к открытию и сражу же угодил под раздачу тестовой продукции.

Через телеграм связался с оператором магазина. В результате не долгого общения мне была выслана фотография с адресом и кратким описанием место нахождения клада. Место клада оказалось надежное и не "палевное" для снятия. Да и сама локацию довольно удачная с точки зрения любого района Риги. 5 баллов

Упаковка состояла из изоленты, фольги и зипы в которой находилось вещество. Ну, в общем, упаковка надежная.

К сожалению, у меня не было весов, но если верить магазину, то на тест было выдано 1,1г кристаллов. Не буду скрывать, я любитель себя помучить. Но перед тем как начать себя насиловать бессонными ночами, я хотел провести какое то время по человечески blindxxx oценит продукт, не злоупотребляя им и выдать вам свой отзыв. Я принял оптимальную для себя дозу - 1/5 часть содержимого пакетика (то есть если там всего был примерно 1 г, то моя доза была где-то 0,2г)

Сам продукт это коричневые кристаллики, которые оказалось очень легко размельчить до нужного состояния (для назального применения). Продукт имеет специфический запах и довольно ярко выражений вкус и попадая на язык тот сразу немеет. К сожелению качество фото не очень.t54tgrt45

Перед приёмом я уже находился в довольно приподнятом настроении, так как предполагал что ближайшее время я проведу приятно u776u68i87h так и произошло. Я занюхал по двe дорожки в каждую ноздрю примерно за 10 минут. Продукт хорошо "зашел" совсем не много по дербанило но разве это не классно ? Shifty6565565656y изменения не заставили себя долго ждать. Буквально через пару минут я почувствовал резкий прилив энергии, состояние легкости и в какой то степени эйфории. Ну вы и сами знаете о чем я podmigxxx

В таком состоянии любое занятие кажется приятным. И я даже не помню чем я занимался первый час после употребления Thumbsup54tg45 я просто кайфовал, ведь я не часто балуюсь стимуляторами. Я просто наслаждался моментом этого состояния. И я завидую тому кто читая это в телефоне едет за кладом, ведь я точно знаю что его ждет.

Мне очень понравилось что мое состояние было стабильно приятным, без всяких падений или скачков. Потому через какое то время я решил сменить обстановку. Меня потянуло на общение и я отправился к знакомому не по далёку. Он принял мое угощение, восхитился также как и я, мы с ним по умничали какой часик и тогда я почувствовал что мне надо двигаться дальше ... Оставив контакт магазина знакомому я пошел дальше.

На часах тем временем было где то 17.00 и прошлo 3 часа с приема наркотика. Состояние все еще было стабильно хорошее, бодрое а настроение конечно же прекрасным. И опять я занялся какой-то ерундой дома, так как было не важно чем я занимаюсь, важно как я себя чувствую. В этот момент ты наслаждаешься ни действием а состоянием Wink6y5yhth

После 5-го часа я потихоньку начал опускаться на землю. Состояние начало меняться в обычную сторону и думаю, через часа 3 я бы мог пойти спать. Этим я хочу сказать что при обдуманном употреблении данного вещества, можно реально кайфануть при этом не испытывая болезненных последствий.

То, как я провел время дальше и употребил весь оставшийся кристалл пусть останется на моей извращенной совести. Это мой выбор Music564545
    Основной вывод:
    Если ты не часто употребляешь подобные вещества, то приняв не болшую дозу (0.05г), можмо хорошо провести часов 5-6 и после этого, чувствовать себя нормально

Эта сильная вещь и употреблять ее стоит с умом и желательно не злоупотреблять."

В общем как то так ребята dadaxxx
    Это только началo работы магазина. Мы пока не можем оценить все аспекты и не можем наверняка знать как все будет в долгосрочной перспективе. Я ставлю 5/5 по всем параметрам. Сервис, клад, продукт ... Ну в общем пока все круто :)

Также хочу выразить благодарность GAME BOY DS за доверие и предоставление возможности опробовать столь интересный продукт. Желаю развития, много новых клиентов а также всегда держать уровень качества на высоте.

Bijgevoegde bestanden:

• Мне нравится Мне нравится x 1
    Laatst bewerkt: 7 aug 2018
  7. legalega

legalega Гость

Lid geworden:
    18 jul 2015
    Trofeepunten:
    43
    Ratings:
    +5/0/-1
    Nu ko nezinu pat ar ko sakt.
    Nesen netisam uzklidu uz jauno veikalu GAME_BOY_DS no sakuma pat neticeju, ka kautkas vispar vel darbojas latvijas foruma. Izdomaju intereses pec uzrakstiit un tikt uz provi.
    Pec burtiski 3minutem man atbildeja telegramma un jau pazinoja, ka nakamaja, vai maksimali aiznakamaja bus slepnis.
    Pienaca nakama diena un man jau norades bija atsutitas. Bija gan bilde, gan iss apraksts ,gan kartes bilde taka atrast nebija gruti, viss bija viegli atrodams.

Iepakojums bija vienkarsi izcils, maisins aptiits folija un vel ar izolenti. Taka nav kam piesieties, kaut litu lietus viss paliktu ka bija.

pec svara bij rakstiits ka bus 0.55g un ta ari bija.

Ap pulkstens 22:00 es iesnaucu pirmo porciju kur bija ieksa 0.1. Loti traki izeda nasi loti speciga viela. Burtiski pec 5min jau norava nereali liels eiforijas un energijas vilnis. Nekad nebiju domajis ka kkas tads vspr var but. No sakuma pat likas ka paliks slikti. Pec neilga laika tomer sapratu ka palieku dzivespriecigs un izdomaju ka jaiet ara pastaigat. Energija bija loti daudz bet ik pa laikam bij nepatikamas ieksejas sajutas bet tas pargaja atri. Pirma porcija man apmeram tureja 6h pec tam sakas neliels nogurums bet nebija ipasi slikti ka no amfitamina vai kka tamlidziga panemu vel vienu liniju ari 0.1 bet no vienas puses nozeloju jo nezin kapec ta doza man turejas lidz pat nakamas dienas naktij un nekadiigi nevareju aizmigt lidz kamer aizgaju nopirku paris stipros kokteilus un vareju saldi aizmigt.

Ko varu pateikt par produktu vnk super.
    Slepnis 10/10
    Kvalitate 9/10
    Kvantitate 10/10

Atvainojos bet bildes man pazuda un nevaru ielikt ne iepakojumu ne pasha kristala bildi :(

Ceru ka GAME_BOY_DS paliks uz ilgu.
    Pirmo reizi redzu tik labu atsaucigu un atru veikalu shaja foruma.

Atvainojos uzreiz ipasi vel galvina nestrada tadel kads ari var nesaprast ko pat rakstu. Tomer kopa nebij gulets vairak ka 40h

Isak sakot produkts bomba iesaku visiem.
    Wooohoooo!!!

8. THE ok! Petrovich

THE ok! Petrovich Пользователь

Lid geworden:
    22 mrt 2018
    Trofeepunten:
    49
    Ratings:
    +89/0/-4
    Зачетное оформление!

9. sandris

sandris Не покупай у меня!

Lid geworden:
    25 jul 2014
    Trofeepunten:
    38
    Ratings:
    +0/0/-0
    Nu teikšu tā. Vis ir super gan produkts gan serviss ,gan slēpņi viegli atrodami jo labi paskaidrots kur un kā jāiet. Tā turētbravoxxx

10. sandris

Lid geworden:
    25 jul 2014
    Trofeepunten:
    38
    Ratings:
    +0/0/-0
    Un tagad tā dziļāk izpeoveju produktu super 100 punktus no 100 došu arī savu vienu čomu uzcienāju nu šis ar saka super sen tik labu un kvalitatīvu produktu neesot dabūjis taka esmu ļoti apmierināts ar kvalitāti 100%igi. Tā turēt tad arī klienti būs teikšu par veikalu visiem kuriem vajag teikt tik to labāko,iesaku arī paprovēt kuri vēl šaubās tā nav reklāma tās ir manas tagadējās izjūtas,takā nekad neesmu rakstījis reportus tad domāju man var ticēt.bravoxxxapplausexxx65y4y646ySUPER

11. sandris

Lid geworden:
    25 jul 2014
    Trofeepunten:
    38
    Ratings:
    +0/0/-0
    Nu tagad iedosu vēl vienam cilvēciņa kurš arī paproveja šo produktu.
    Nu shto ja vam skazhu ja v etaj teme bolishe 20 let ja gavarju pro upotreblenie ,upotrebljaju po vzroslamu skazhu Za etu tēmu kaneshna siljnee ljubova vitamīna no ne siljnee nastojasheva Saldatskova DOFA katorij bil v Rige v 94 95 gadah to shto pojavljalosj patom s etim nazvaniem bil prosta zloj vitamin. No kristali neputajte s Vitālijam a to neotkachajut mne dal drug i skazal shto kristāli vajsa nebilo Vremja praverjatj da i vi naverno znaete Shlangi gareļi mne pavezlo shto moj drug ne ot zhadnosti a ot ispuga Za menja atsipal abratno paļāvīnu Tavo shto ja sibe nasipal v lozhku . U menja astalosj gdeto adna ''10ja ''čekus'' ja pashol zdelalsja i vibezhel k draugu katorij poprastu menja spas ja begal vakrug drauga i domā minūt 10 hatja ja po prihodu poņel shto eto, no ja neznal kakoe ANO po kreposti bil periud v maej zhizni ja davoljno plotna upotrebljal kristāli Ih ranjshe nazivali sinteticheslkim kokainom . Skazhu tak o samoj valne mne panravilosj to shto kazhdoe upotreblenie prihodit kak v pervij raz dazhe esli hapnul menjshe chem snachala hotj dvatcatj Ili tridcatj raz. No skazhu tak [OSTAROZHNO] gavarju tiem kto zhadnij na drugs 'kajf ' eto ne shutachki eto haroshij no ocjenj siljnij kajf ja upotrbil gdeta chetvertj nachinaja gdeto s 10 vechera shjas 8 utra ja dosihpor hachju kudato lamitca vernej ja znaju kuda variantof mnoga . K sravneniju za eto vremja ja bi upotrebil 2 gr. Vitamina i bilbi uzhe na athode adnoznachno i valna bilabi huzhe v razi sudja kakoj shjas vitamin v rige paverjte ja znaju shto gavarju . Nedumajte shto ja reklamiruju etot pradukt ja zato shtobi ljudi ne upotrebljali narkotu no eto vibor kazhdova . Prosta eto pisal chelovek katorij pereprobival vsjo v Latviju i netoljko . Narkotiki eto māja zhizni kagbi mne etova nihatelosj bi no ja vsigda gavarju vsem maladim neupotrebljajte OPIATI a astoljnoe mozhno no vmeru i ne chasto esli eto nemishaet vam zhitj.... acenju 4 iz 5 prosta probival veshi kruche ranjshe no shjas Ih poprastu net nikde v mire ja tak dūmaju eto kristāli Efedrīna i vishe upomjanutij Dof eto to shto ja shitaju kruche eto mājo mnenie vazjmu telifon etova tovara obizateljno vsjo. Kajfarik no ne narik shutka;;;;;;;;

12. sandris

Lid geworden:
    25 jul 2014
    Trofeepunten:
    38
    Ratings:
    +0/0/-0
  13. sandris

Lid geworden:
    25 jul 2014
    Trofeepunten:
    38
    Ratings:
    +0/0/-0
  14. Hokej

Hokej Не покупай у меня!

Lid geworden:
    30 jun 2018
    Trofeepunten:
    3
    Ratings:
    +0/0/-0
    Nu vot togda doditje.mne odin probnik?

15. Hokej

Hokej Не покупай у меня!

Lid geworden:
    30 jun 2018
    Trofeepunten:
    3
    Ratings:
    +0/0/-0
    Nu shto skozatj. Ochen horoshij produkt. Ja uze odin raz govoril-pisal shto nado bitj OSTAROZHNO snim. Eto kogda moj drug pervij raz dal etot produkt poprobovatj ja hotel zdelat kak obichno delaju sebe no drug nedal tak mnogo i za eto jemu spsibo. Shcas ja uze znaju skolko jevo nado nebolwe 0,2 g za raz. Ochen horoshij produkt ja znaju vetih veshah tolk. Takoj produkt davno neprobuval v Latvije hotj mnogo let uze fsjakije produkti pereprobival. Takshto sposibo za horoshiju produkciju. Super tak derzhat. Budu bratj zdes i da mne ochen ponravilsa i po kachestvinuju i po kreposti i po prihodu i po dlitelnasti skolko on derzhit. Po servisu toze vsjo porjatke vsjo ponjatno i horosho napisana kak ikuda nado idti i gde lezhit klad. Takshot ja ocjenj dovolnij kak magozin sebja pkozal. Otcenki mani 4 iz 5 potomushto 5 iz 5 eto togda bilobi sovsem kruto tagad produkt nadom nado pricozit. A tak za produkt dam 4,5 iz 5. A za servis toze 4,5 iz 5.

16. Hokej

Hokej Не покупай у меня!

Lid geworden:
    30 jun 2018
    Trofeepunten:
    3
    Ratings:
    +0/0/-0
    Pilnīgi piekrītu hokeja teiktajam tiešam prece ir ļoti kvalitatīva. Nu ko tur vēl vairāk piebilst domāju ka visu jau pateica hokejs. Es tik varu viņam piebiedroties. Tā turēt un klientu būs daudz jo ir laba produkcija jo arī pircēji tad būs daudz. Tad arī biznes ies kā no rokas. Taka ja pietiek man te daudz runāt tāpat jau daudz kas ir pateikts. Super cienu šādu attieksmi pret klientiem un nu gan vis.

17. sandris

Lid geworden:
    25 jul 2014
    Trofeepunten:
    38
    Ratings:
    +0/0/-0
    Oktobris

18. Hokej

Hokej Не покупай у меня!

Lid geworden:
    30 jun 2018
    Trofeepunten:
    3
    Ratings:
    +0/0/-0
    Atvainojos par hokeja izgājienie m. Nu viņa izgajiem tā ir pirmais viņa akaunts sociāljos forumos. Taka ja jo viņš te sataisijis visadu putru tad būs vien viņam jāuzliek kautkads sods

19. sandris

Lid geworden:
    25 jul 2014
    Trofeepunten:
    38
    Ratings:
    +0/0/-0
    Nu sory par bokeju ja sonakt viņš te sataisijis kautkadus sudus ļoiti atvainojos par visu ko viņš te sadarija. Atvainojos tāpēc ka es viņu te pasaucu. Taka vainīgs esmu arī es . Vēl viņš apskaidrosie tad došu viņam trubu lai mācās te vispār uzvesties kā nākas.

20. Hokej

Hokej Не покупай у меня!

Lid geworden:
    30 jun 2018
    Trofeepunten:
    3
    Ratings:
    +0/0/-0
    Nu ko var teikt. Vienkārši ļoti stiprs produkts nezin vēl truba ir pie manis.un nezin nezin vai ir vispār vērts dot atpakaļ viņam šito konti. Nosaukuma hokejs te saka sūdus varit tad arī es kopā ar viņu. Ne nu ļoti stiprs produkts vispār es neaprnesa nafig viņš te vispār līda. Nu bet par pašu produktu nu baigi norāva, super stiprs. Vairāk jau ko tādu teikt. Taka skaties vairāko vajag hokeju līdz ar to arī mani te vai nevajag.